Vuosi päättyi ja blogi starttaa

tammikuuta 02, 2018

Vuosi 2017 tuli päätökseen ja on aika suunata katse tulevaisuuteen. Totesimme, että nyt on hyvä aika avata myös kuukausittain ilmestyvä blogi. 
Jos haluat, voit vielä tässä vaiheessa vaikuttaa tulevien blogipostausten sisältöön, antamalla meille palautetta ja ehdotuksia siitä mitä asioita haluaisit meidän blogiteksteissämme käsittelevän. (Ideat voi laittaa tulemaan vaikkapa osoitteeseen: info@vantaantulkkikeskus.fi)

Alustavasti olemme ajatelleet, että tulisimme esittelemään blogissamme ainakin muutamia eri kieliä ja niiden erityispiirteitä. Samalla esittelemme henkilökuntaamme ja toimintaamme muutenkin.

Mitä tapahtui vuonna 2017?

Tämä vuosi on ollut Vantaan tulkkikeskukselle todellista muutosten aikaa. Koko viisivuotisen yrittämisen aikana, juuri tämä vuosi on sisältänyt eniten virstanpylväitä.

Tässä joitakin saavutuksia:
  • Tänä vuonna tuli täyteen 500 tulkkia (ja 70 eri kieltä).
  • Meille myönnettiin Avainlippu-merkki.
  • Myös Vantaan Vuoden Yrittäjä 2017 -palkinto tuli meille.
  • Saimme pari merkittävää puitesopimusasiakasta.
  • TULKKINET-tietokannan kehitystyö on saatu hyvään malliin.
  • Toteutimme ensimmäisen korkean tuotannon mainosvideomme, jossa henkilökuntamme laittoi itsensä hienosti likoon! 

Entäs ensi vuonna?

Ensi vuoden fokus on vahvasti liiketoiminnan kasvattamisessa. Haemme kasvua esimerkiksi palkkaamalla lisää henkilöstöä, lisäämällä puitesopimusten määrää ja ulottamalla käännös- ja tulkkipalveluitamme myös uusille markkina-alueille.

Pähkinänkuoressa siis:
  1. Palkkaamme freelancereita oman talon kirjoihin ja kansiin.
  2. Suuntaamme toimintaamme yhä enemmän myös yrityssektorille. 
  3. Laajennamme uuden yritysyhteistyön kautta myös kokonaan uusien markkinoiden äärelle. 
Kiireen ja kasvunkin lomassa toimintamme pysyy silti edelleen vahvasti arvo-orientoituneena ja esimerkiksi maahanmuuttajien työllistäminen on meille edelleen tärkeä asia.

Seuraa viestintäämme myös somessa!

Olethan muuten huomannut, että Vantaan tulkkikeskus löytyy myös sosiaalisista medioista? Näistä linkeistä, voit seurata viestintäämme myös Facebookissa, Twitterissä ja Linkedinissä.

Ensi vuonna tulemme olemaan entistä aktiivisempia myös näissä kanavissa, joten seuraaminen kannattaa. Myös blogimme päivittyy tästä eteenpäin joka kuukausi. Ollaan siis jälleen kuulolla viimeistään ensi vuonna!

Onnea ja menestystä tulevalle vuodelle! Toivottaa koko Vantaan Tulkkikeskuksen väki.

0 kommenttia

Tilaa artikkelit sähköpostiisi

* indicates required